Veel steden hebben al met een gezamenlijke aanpak geëxperimenteerd en die voorbeelden met de voors en tegens willen we dan ook graag met jullie bespreken.

Op dinsdag 18 juni om 11.00 uur willen we bij de Weerter Bazaar (zaaltje boven) graag met de horeca ondernemers die te maken hebben met single-use-plastic (SUP) bij evenementen zoals bv kermis of carnaval, overleggen of we in Weert voor een gezamenlijke aanpak willen gaan en zo ja, welke aanpak dan (softcups, hardcups, huur of koop etc.) of dat we het -net zoals het nu in Weert gaat- iedereen dit liever voor zichzelf wil blijven bepalen.

Mochten we met de deelnemers aan de bijeenkomst besluiten om voor een gezamenlijke aanpak gaan, dan zullen we de gemeente vragen om dit voortaan via de vergunning te communiceren
Zorg er daarom voor dat je op 18 juni van de partij bent of vaardig iemand namens jouw bedrijf af zodat jouw mening meegenomen kan worden.
Graag aanmelden via weert@khn.nl en dan ontvang je tzt ook de definitieve uitnodiging.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens