De gemeente nodigt jou van harte uit om op maandag 11 oktober met elkaar in gesprek te gaan tijdens het Ondernemersontbijt.

Momenteel stelt de gemeente de Economische Agenda 2030 op. In dit document komen ambities te staan, waarmee er een duidelijke stip aan de horizon wordt gezet. Wat gaat de gemeente de komende jaren op economische vlak doen en hoe onderscheiden wij ons van anderen? En niet te vergeten: welke specifieke acties horen daarbij? En hoe gaan we regelen dat die acties ook echt allemaal worden uitgevoerd?

Aanmelden

Op maandag 11 oktober organisert de gemeente daarom het Ondernemersontbijt. We gaan graag in gesprek met elkaar over deze Economische Agenda. Het ontbijt duurt van 8.00 tot 10.00 uur. Jij bent van harte welkom om mee te praten en te doen. We hopen je te zien! Aanmelden via ondernemen@wijdemeren.nl. Nadere details en locatie volgen dan in een aparte bevestigingsmail.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens