Het bestuur van KHN Delft nodigt jou van harte uit voor een pubquiz, borrel en ledenbijeenkomst op maandag 12 februari aanstaande. Zet deze datum vast in jouw agenda!

Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) op 12 februari aanstaande gaan we de conceptbegroting KHN Delft 2024 bespreken.

In deze begroting gaan we uit van de extra bijdrage van de leden, hierover moeten we tijdens de ALV stemmen. We gaan ervan uit dat iedereen deze dan ook betaald. Deze extra bijdrage hebben we nodig als afdeling om alle activiteiten te kunnen organiseren en om ook mee te kunnen doen aan stadsbrede acties. We hebben helaas in 2023 moeten constateren dat niet iedereen deze factuur betaald heeft ondanks de vele herinneringen en aanmaningen. Hierdoor kan de afdeling op termijn bepaalde activiteiten niet meer doen.

Bekijk de begroting* en mocht je vragen hebben stel deze gerust. We zien je graag maandag 12 februari aanstaande om 16.00 uur voor de ALV, zodat deze begroting in stemming gebracht kan worden.

De uitnodiging voor de ALV volgt binnenkort, als de locatie bekend is. We organiseren daarna ook een leuke pubquiz en borrel!

*De begroting kun je opvragen door een mail te sturen aan backoffice@khn.nl o.v.v. Begroting KHN Delft 2024.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens