De gemeente Tilburg heeft het bestuur van KHN Tilburg gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.


Save the date

Donderdag 12 oktober 11.30 uur - 17.00 uur | Koning Willem II stadion, Goirleseweg 34 te Tilburg

Samen veilig en weerbaar ondernemen

Inbraken, vandalisme en steeds vaker online criminaliteit. De gevolgen voor ondernemers kunnen groot zijn. Van financiële schade tot imagoverlies. Daarom organiseren Platform Veilig Ondernemen (PVO) Oost Brabant, PVO Zeeland West-Brabant en de gemeente Tilburg tijdens de week van de veiligheid (9- 15 oktober) het gratis symposium Samen veilig en weerbaar ondernemen. Samen in actie tegen de misdaad!

Programma en sprekers

Zet donderdag 12 oktober alvast in je agenda. In het Koning Willem II stadion zorgen we voor een gevarieerd programma met interessante sprekers:

11.30 uur | Inloop met worstenbroodje en appelflap

12.00 uur | Opening met burgemeester van Tilburg Theo Weterings

13.00 uur | Plenaire sessie digitale criminaliteit met Xander Koppelmans (De gehackte ondernemer) & Peter Lahousse (Cybercrime en Darkweb Trend Watcher)

14.00 uur | Workshops

15.45 uur | Borrel

17.00 uur | Einde

Deelnemen

Zet het symposium nu alvast in je agenda. Wil je het symposium zeker niet missen? Stuur dan nu alvast een e-mail naar veiligondernemen@tilburg.nl. Geef hierin aan van welk bedrijf je bent en het aantal personen waarmee je het symposium wil bezoeken (max. 3 personen per bedrijf). Je ontvangt in dat geval als eerste de definitieve uitnodiging voor het symposium en krijgt voorrang bij de inschrijvin- gen voor de verschillende workshops.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stel deze dan via bovengenoemd e-mailadres. Wij nemen dan contact met je op.
We zien je graag op 12 oktober!

Meer weten over PVO? Check dan: www.pvo-brabant-zeeland.nl