Vrijwel alle gemeenten in Zeeland verstrekken een vergoeding voor het controleren van het CTB bewijs. Vraag deze aan! En lees meer over de nieuwe opleiding: Associate degree Food & Gastronomy in Vlissingen.

De Zeeuwse gemeenten geven een vergoeding aan horecaondernemers voor het controleren van het coronatoegangsbewijs (CTB). Kijk op de website van jouw gemeente voor meer informatie. Vraag het wel snel aan. De gelden zijn beschikbaar tot uiterlijk 31 december 2021.

AD Food&Gastronomy heeft het bestuur van regio Zeeland gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Food & Gastronomy start in februari 2022 een nieuwe associate degree opleiding die in deeltijd wordt aangeboden in Vlissingen. Binnen twee jaar tijd kan uw medewerker, door middel van flexibel onderwijs, een HBO-diploma op niveau 5 behalen en zich door ontwikkelen tot een breed inzetbare professional met een met een verbindende rol binnen de food en hospitality sector.

Wat houdt de opleiding in?

De bewustwording van voeding neemt toe en dat biedt volop kansen voor nieuwe concepten in de gastronomie. Tijdens de opleiding leren ze meer over voeding en gastronomie en creëren ze waarde op bedrijfseconomisch, sociaal en ecologisch gebied, middels vernieuwde concepten in voedselketens. Zij kunnen straks onder andere aan de slag als teamontwikkelaar, operationeel verandermanager, adviseur in de voedingsindustrie of horeca, of als food experience manager.

Flexibel onderwijs

Studeren in deeltijd betekent dat ze flexibel onderwijs krijgen. Om het diploma te halen, tonen ze aan dat ze leeruitkomsten beheersen. Een leeruitkomst is een bepaald eindniveau van een vak of onderwerp in de studie. De volgorde van onderwerpen is ingedeeld in semesters. De lessen zijn online, klassikaal en met studenten. Alles in overleg met de werkplekbegeleider.

Studiebelasting

Gemiddeld kunnen ze rekening houden met 12 tot 16 uur (zelf)studie per week. Hoeveel tijd ze aan je studie besteed hangt mede af van de werkervaring en kennis die ze al hebben en het aantal leeruitkomsten dat ze per semester inplannen.

Meer informatie voor medewerkers

Heb jij medewerkers die zichzelf verder willen ontwikkelen? En overwegen zij een deeltijd hbo-opleiding, waarmee ze werken en studeren goed kunnen combineren? Meer inhoudelijk informatie over de opleiding vinden ze in onze brochure of tijdens de opleidingsvoorlichting van de laatste open dag. Zij kunnen ook een adviesgesprek aanvragen en ontdekken of de opleiding en de HZ bij hun past. Tevens nodigen we jullie beiden voor de open dag op zaterdag 27 november aanstaande, zie Open Dag voor actuele informatie en aanmelding.

Heb je vragen over de opleiding? Of ben je benieuwd naar de toevoegde waarde voor jouw organisatie? We komen graag op gesprek om de mogelijkheden te bespreken! Heb je hier belangstelling voor, neem dan zeker contact op, via onderstaande contactgegevens.

In de bijlage hebben wij een bericht toegevoegd dat bestemd is voor jouw medewerkers. We zouden het erg waarderen wanneer je deze informatie deelt met jullie medewerkers.

Met vriendelijke groeten,

Michel Schrier
Projectleider AD Food&Gastronomy

Facebook | Instagram | YouTube | Twitter | LinkedIn

M: +31 (0)6 82 75 21 11
E: m.schrier@hz.nl

Vlissingen K.v.K.: 41114014
Disclaimer: hz.nl/disclaimer

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens