De eerste Open Coffee van KHN Altena Biesbosch heeft plaatsgevonden in Woudrichem. Zes ondernemers kwamen koffiedrinken.

Ook Pieter Venus -voorzitter KHN Altena Biesbosch- was aanwezig, net als Luc van Vliet (accountmanager bedrijven namens de gemeente) en Remy Dekker (regiomanager KHN). Er is gesproken over ondernemersbelangen en over wat KHN voor lokale ondernemers kan doen. Ook zijn er specifieke aandachtspunten aangestipt bij de heer Van Vliet. Al met al een nuttige bijeenkomst waar in een gemoedelijke setting zaken konden worden besproken.

Communicatie

Deze Open Coffee was aangekondigd in de Weekupdate van 18 december. De week voorafgaand ontvingen de leden een reminder in de appgroep van KHN Altena Biesbosch. Deze werd door meer mensen gezien dan de mail van 18 december. Daarom wordt de volgende keer de uitnodiging meteen via de appgroep gedeeld en via een directe mail zodat iedereen tijdig op de hoogte is.

Spelregels

Er zijn zo weinig mogelijk spelregels omtrent de Open Coffee. De bedoeling is dat KHN-leden gedurende een uur in de gelegenheid zijn om vrijblijvend binnen te lopen om zo in een informele setting kennis te maken of een vraag te stellen. Je kunt uiteraard weer gaan wanneer het jou uitkomt. Aanmelden via je regiomanager is handig, maar niet verplicht.

Nieuwe datum

Voorlopige datum: Maandag 8 april 2024
Locatie: Nader te bepalen in Dussen

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens