Sinds 2020 heb je gebruik kunnen maken van een uitbreiding van de terrassen. Ook dit jaar wil het college nog een keer deze mogelijkheid aanbieden binnen de gemeente Krimpenerwaard. Wel zijn een aantal voorwaarden aangepast.

De horeca heeft lange tijd nadeel ondervonden van de coronamaatregelen en staat nog steeds voor grote uitdagingen door de gevolgen hiervan. Sinds 2020 hebben veel horecaondernemers gebruik kunnen maken van een uitbreiding van de terrassen. Ook dit jaar wil de gemeente deze mogelijkheid nog een keer bieden aan commerciële horeca inrichtingen binnen de Krimpenerwaard. Wel zijn een aantal voorwaarden aangepast.

Meer informatie en aanmelden terras

Wil je jouw bestaande terras tijdelijk uitbreiden of tijdelijk een nieuw terras creëren? Meld dit dan bij de gemeente. Het gaat uiteraard om een tijdelijke uitbreiding van de terrassen tot 1 november 2022. Kijk voor de voorwaarden en aanmelden terras op de website van gemeente Krimpenerwaard Tijdelijk terras horeca tijdens coronamaatregelen. De bijgesloten brief is op 3 mei gestuurd naar alle ondernemers in de Krimpenerwaard.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens