Voor jou als ondernemer en natuurlijk ook voor jouw werknemers bieden Koninklijke Horeca Nederland (regio Gelderland) en Van Kraaij Educatie ontwikkelingsmogelijkheden aan. Door de subsidie NL Leert Door Sectoraal Maatwerk is jouw investering gering.

Juist nu is het van groot belang om in gesprek te gaan met je werknemers over de ontwikkeling van jouw onderneming en de ambities van jouw werknemers. Loyaliteit en kwaliteit van de werknemers is in deze tijd een belangrijk onderdeel om succesvol te kunnen blijven ondernemen en je te onderscheiden in de markt.

In het aanbod is onder andere opgenomen:

  • Terrasrouting;
  • De wereld van bier;
  • Gastvrijheidstraining;
  • Barista training (SCA Foundation);
  • Ken je gast. Hoe je loyale klanten verdient;
  • Binden en boeien van het huidige team en verleiden van nieuwe medewerkers;
  • Diverse andere algemene- en horecatrainingen.

Terrasrouting

De training ‘terrasrouting’ wordt voor een eerste keer gehouden op maandag 25 april aanstaande in Druten. Deze training richt zich op horecamedewerkers die extra klaar willen zijn voor het werken op een terras. Ze hebben soms nog geen terraservaring of willen extra kennis opdoen voor het werken op een terras. Zonder kennis van zaken minder efficiënt een terras draait en dat de werkdruk onnodig kan oplopen met een bijbehorend negatief resultaat. Het resultaat van deze training: een goede voorbereiding op het werken op een terras, deelnemers worden aan het denken gezet of de routing wel de meest efficiënte is en deelnemers krijgen verkoopvaardigheden die er voor zorgen dat ze meer gaan verkopen!

Wanneer? Maandag 25 april 2022
Tijd? 09.00 - 16.00 uur
Waar? Druten

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over deze en andere gesubsidieerde trainingen, kijk op de website van Van Kraaij Educatie Samen naar een Hoger Niveau met KHN.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens