KHN Regio Zuid-Holland organiseert een aantal trainingen en cursussen met uiteenlopende (actuele) onderwerpen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Zuid-Holland.

Wil jij ook deelnemen aan een van deze trainingen? Kijk onderstaand voor het aanbod in juni 2022.

14 juni 2022 - Bhv-training zowel basis als herhaling in Zoetermeer

KHN regio Zuid-Holland heeft samen met bureau Edusafe een bhv-cursus ontwikkeld. Na het volgen van de bhv-cursus ben je in staat eerste hulp te verlenen.

Ben je basiscursist? Dan ontvang je uiterlijk één week voorafgaand aan de cursusdag van Edusafe een e-mail met een oproep het e-learningprogramma te doorlopen. De e-Learning is een goede voorbereiding op de lesstof. Daarna neem je deel aan de cursusdag. Tijdens deze dag controleert de instructeur of je de vereiste handelingen correct uitvoert. Kom je voor de herhalingscursus? Dan hoef je de e-learning niet te volgen.

De cursus start om 09.00 uur en eindigt rond 16.30 uur (inclusief lunch).

Wanneer? 14 juni 2022
Tijd? 09.00 - 16.30 uur
Waar? Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag, Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB Zoetermeer

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.

Voor meer informatie en andere datums: KHN | Bhv-cursus (1 dag) in Zoetermeer of Ridderkerk

21 en 28 juni 2022 - Cursus Sociale Hygiëne (2 dagdelen)

In samenwerking met ROC Mondriaan wordt een cursus Sociale Hygiëne aangeboden. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moet tenminste de eigenaar vermeld staan en - indien aanwezig - moet de leidinggevende bijgeschreven worden op het aanhangsel van de vergunning. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Wij hebben dit voor jou zo efficiënt mogelijk georganiseerd. De aanmelding bij SVH, de inkoop van het lesboek, het examen en het certificaat wordt allemaal door ons geregeld. Wij bieden deze cursus aan in 2 dagdelen.

Wanneer? 21 en 28 juni 2022
Tijd? 21 juni van 15.00 uur tot 19.00 uur en 28 juni van 14.30 - 16.00 uur / examen 17.00 uur
Waar? Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag, Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB Zoetermeer

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.

Voor meer informatie en andere datums: KHN | Cursus Sociale Hygiëne (2 dagdelen)

22 juni 2022 - Basistraining Gastvrijheid

SVH Meestergastheer Eduard van der Toolen neemt jouw startende medewerkers mee naar de basis van ons prachtige vak. In deze training/workshop krijgen de medewerkers praktische handvaten en tips die direct toepasbaar zijn.

Eduard heeft meer dan 30 jaar ervaring in gerenommeerde restaurants/hotels en is sinds 1996 één van de weinige SVH-meestergastheren in Nederland. Hij is ook erkend vinoloog van de Wijnacademie en docent. De titel SVH Meestergastheer is de hoogste titel die een gastheer of gastvrouw kan behalen. Een SVH Meestergastheer of -gastvrouw zorgt voor een goede organisatie van de bedieningsbrigade en uitvoering van het gastheerschap op het hoogste niveau.

Wanneer? Woensdag 22 juni 2022
Tijd? 10.00 - 13.00 uur
Waar? Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.

Voor meer informatie en andere datums: KHN | Basistraining gastvrijheid


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens