Op dinsdag 17 november aanstaande organiseert het bestuur de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Je bent van harte uitgenodigd.

Wanneer? Dinsdag 17 november 2020
Tijd? 11.00 uur
Waar? De Koning, Mierloseweg 301, 5707 AK Helmond

Normaal gesproken combineren we de ALV met een interessante activiteit, workshop, lezing of etentje, maar in verband met corona is het deze keer een meer sobere aangelegenheid. Volgend jaar pakken we graag weer groter uit.

Je hebt de keuze om de ALV fysiek of digitaal bij te wonen:
- Fysiek: bij De Koning kunnen we qua coronamaatregelen voldoen aan de eisen
- Digitaal: je ontvangt nog een e-mail om in te loggen en mee te doen aan de ALV via stream

We vinden het belangrijk om in contact te blijven met elkaar. We vertellen je wat er in het afgelopen jaar gebeurd is en spreken je graag over toekomstplannen voor 2021. Regiomanager Niki Hendriks zal ook aanwezig zijn. We houden het kort maar krachtig.

Voor degene die fysiek aanwezig zijn, is er na de vergadering een lunch op afhaalbasis.

Wij als bestuur zijn fysiek aanwezig, en hopen op een grote belangstelling.

Aanmelden
In verband met benodigde maatregelen, is het nodig om je aan te melden voor de vergadering. Graag aanmelden voor vrijdag 13 november aanstaande via een e-mail naar helmond@khn.nl, met vermelding van het aantal personen. Indien je niet aanwezig kunt zijn, wordt het gewaardeerd als je je via dit e-mailadres afmeldt.

Bedankt. Heel graag tot 17 november!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens