De gister aangekondigde maatregelen vanuit het kabinet zijn een onvermijdelijke stap maar zorgen voor een nieuwe zwarte bladzijde in dit jaar.

De Zaanstreek wordt momenteel hard getroffen in het aantal besmettingen met een hogere besmettingswaarde dan landelijk. Voorzichtigheid voor ieders gezondheid is daarom geboden.

Donderdag 15 oktober van 9.00-10.00 uur.

De sessie zal om die reden digitaal plaatsvinden via Starleaf (https://support.starleaf.com/downloads/).

Door een mail te sturen naar j.blokpoel@zaanstad.nl wordt u toegevoegd aan de sessie en krijgt u een mail waarin de toegang wordt gegeven (dit kan helaas niet vooraf…).

Een groot deel van de horecaondernemers wordt gelukkig via dit bericht bereikt, maar er zijn horecaondernemers (niet leden KHN) die dit bericht niet rechtsreeks ontvangen. Stuur vooral deze uitnodiging door, zodat zij ook de kans krijgen om bij de sessie te zijn.

Mocht u niet deel kunnen nemen, maar heeft u wel vragen? Dan kunt u contact opnemen met: Joris Blokpoel, j.blokpoel@zaanstad.nl, 06-21282262.

Graag tot morgenochtend.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens