Sinds kort heeft de regio Utrecht, zoals vele regio’s in het land, een regionale ontwikkelingsmaatschappij, genaamd de ROM Regio Utrecht.

De ROM Regio Utrecht bouwt aan een slimmer, gezonder en groener Midden Nederland. Hun doel? Het versterken van het economisch klimaat en welzijn van de regio Utrecht. Hoe? De ROM Regio Utrecht helpt ondernemers die met hun innovatieve start-up, scale-up of MKB-bedrijf impact willen maken. Impact op het gebied van gezondheid, duurzaamheid of op digitaal gebied. Dat zijn drie brede begrippen, waarbinnen zij heldere hulp bieden.

De ROM Regio Utrecht ondersteunt ondernemers in de regio Utrecht met:

- Advies voor, en hulp bij het opstellen, verbeteren en uitvoeren van bedrijfsplannen;

- Aanvullende investeringen verkrijgen uit één van onze investeringsfondsen;

- Advies over internationaal zakendoen;

- Verbindingen leggen binnen hun uitgebreide netwerk.

De officiële kick-off van de ROM Regio Utrecht vindt plaats op 16 november a.s. tijdens het digitale ROM Regio Utrecht event waarvoor je hierbij de uitnodiging aantreft.

Jullie zijn van harte uitgenodigd aan dit digitale event deel te nemen en kennis te maken met de mogelijkheden die de ROM Regio Utrecht mkb-ondernemers in de regio Utrecht biedt. Aanmelden kan via de link in bijgaande uitnodiging.

Voor met name mkb-ondernemers die door de coronacrisis aan de slag gaan met innovatie binnen hun bedrijf kan de ROM Regio Utrecht mogelijk ondersteuning bieden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens