Uiteraard heeft het coronavirus het nieuws gedomineerd en is dit ook waar we met z’n allen het meeste mee bezig zijn geweest.

Wij als bestuur van KHN Leudal zijn hiermee ook volop bezig geweest, maar daarnaast hebben er nog meer zaken gespeeld in het afgelopen jaar.

Dit willen wij graag met jullie delen tijdens de algemene ledenvergadering.

Wanneer: dinsdag 24 november 2020
Tijd:14.00 tot 15.00 uur
Waar: online via Teams

We zouden jullie het liefst live spreken en elkaar vertellen over onze ervaringen de afgelopen maanden, onze visie over de toekomst en elkaar een hart onder de riem steken, maar dat is helaas nu niet mogelijk en daarom organiseren wij deze jaarvergadering via Teams.

De agenda en het verslag van de vorige vergadering tref je hierbij aan in de bijlagen.

Wanneer je je aanmeldt voor deze vergadering via leudal@khn.nl ontvang je van ons een link waarmee je in kunt loggen bij de Teams-vergadering. Mocht je vragen hebben over hoe een Teams-vergadering werkt of andere vragen hebben, dan horen we dat uiteraard ook graag van je.

Wij stellen het bijzonder op prijs als je “aanwezig” kunt zijn bij deze online vergadering. Het is voor ons ook even wennen, maar toch zeggen uit de grond van ons hart: we ontmoeten je dan graag!

Tot 24 november!

Bijlagen:
Agenda
Verslag vergadering 16 april 2019 (je dient ingelogd te zijn om deze in te kunnen zien)

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens