Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft KHN Overijssel gevraagd onderstaande uitnodiging met jou als KHN lid te delen.

Beste relatie,

Wilt u graag uw afzet van biologische producten vergroten, maar weet u niet hoe? Of bent u juist nog helemaal niet bezig met het aanbieden van biologische producten omdat het u ingewikkeld lijkt? Kom dan naar de bijeenkomst over subsidie voor biologisch op 24 mei in Zwolle en op 28 mei in Den Bosch.

Een passende subsidie ontwerpen
Er moet meer afzet van biologische producten komen. Dat staat in het Actieplan Biologisch van het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit, LNV. Het ministerie overweegt daarom een subsidie te ontwikkelen. Die moet dan wel goed aansluiten op de behoeften. En daarom wil het ministerie graag die mensen sprekenbelang zouden kunnen hebben bij zo'n subsidie, zoals u.   Zodat de consument vaker biologische producten kan kopen.  

We spreken u graag!
Deze mogelijke regeling is bedoeld om marktinitiatieven te subsidiëren die de afzet van biologische producten bevorderen.  Als doelgroep van deze regeling hebben we uw input hiervoor nodig. Hoe ziet een aantrekkelijke regeling er voor u uit? Wat is voor u belangrijk omtrent de aanvraag en de verantwoording? Is een regeling met vouchers handig? Welke eigen bijdrage kunt u leveren?

In Zwolle of Den Bosch

  • Vrijdag 24 mei van 14:00-17:00 uur in Zwolle
  • Dinsdag 28 mei van 17:00-20:00 uur in Den Bosch

Details over de precieze locatie volgen.

Het programma van de sessie ziet er als volgt uit:

  • Een inleiding over het Actieplan Biologisch en de mogelijke regeling, en enkele praktijkvoorbeelden uit andere landen of sectoren.
  • Een interactieve werkvorm waarbij we uw wensen en ideeën ophalen voor een goede regeling.
  • Een gezamenlijke afronding met een presentatie van de ideeën.

Na afloop van de sessies informeren wij u over de uitkomst en vervolgstappen.

U komt toch ook?
Meldt u aan via onderstaande link:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=HaBrY_C0K0O16hvQ4PhQYEH6rPLTlINBnjsQDSupyc1UM1JUOTc5RTc5NjMyMEpWTDFJMlBRV1BZMi4u

Ook vragen, opmerkingen en andere zaken kunt u via dit formulier doorgeven. U ontvangt waar gewenst reactie van Schuttelaar & Partners, het bureau dat de sessies faciliteert en de aanmeldingen beheert.

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus geef u tijdig op.

Namens Peter van Rheenen
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens