Op woensdag 19 januari heeft het bestuur van KHN Waterland overleg gehad. Hier zijn de volgende punten besproken.

16 mei horecatour Deventer

Op maandag 16 mei hebben we een horecatour gepland samen met de leden van Purmerend, Beemster en Zaanstreek. We zullen in Deventer langs verschillende horecalocaties gaan om daar de sfeer te proeven en ideeën op te doen. Heb je interesse om mee te gaan? Zet alvast in je agenda en meld je aan via waterland@khn.nl.

BHV, wat is nodig en wat niet

Er bestaat veelal de verwarring dat je als ondernemer verplicht elk jaar een herhalingscursus BHV te moeten volgen. Dit is echter niet aan de orde. Er zijn verschillende alternatieven voor de herhalingscursus. Kijk hier voor meer informatie.

Brief gemeente Waterland inzake corona; mogelijkheden verantwoorde opening horeca

KHN Waterland heeft een brief aan het college van B&W van gemeente Waterland gestuurd, waarin we duidelijk maken dat de horeca op een verantwoorde wijze open kan. Ook vinden we dat de gemeente de horeca meer tegemoet kan komen, we vragen wederom om overleg. De brief vind je hier.

Het laatste nieuws rondom corona vind je hier:

Heb je onderwerpen voor onze volgende bestuursvergadering op 16 maart of vragen over bovenstaande? Laat het ons weten via waterland@khn.nl

Heb je de Facebook van KHN Waterland al geliked? Zegt het voort!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens