Er gaan persberichten rond om de terrassen te openen aanstaande dinsdag! Wij als KHN afdeling Alphen, Baarle- Nassau, Chaam & KHN afdeling Gilze Rijen dromen hier uiteraard ook van!

Helaas kan het ontvangen van gasten voor ons als ondernemer enorme gevolgen hebben. Daarom willen we jullie vragen in elk geval door middel van posters aandacht te vragen voor de situatie van onze bedrijven. We gaan proberen deze posters te verstrekken informatie over de distributie hiervan volgt nog!

Het uitzetten van terras kan natuurlijk ook, maar het daadwerkelijk ontvangen van gasten gaan wij zeer zeker niet toe aanzetten! Wij hopen uiteraard dat het beeld wat dinsdag in heel Nederland verschijnt nog extra druk zet op het kabinet om onze situatie te erkennen en ons eindelijk een perspectief te geven!

De maatregelen wringen aan alle kanten en het zien van bomvolle parken doet ons heel veel pijn!

Blijf op de hoogte via onze whatsapp groep

Om sneller te communiceren hebben we een ledenapp aangemaakt, wil je hierin deelnemen druk dat even op deze link via je telefoon: https://chat.whatsapp.com/KrFLEW2jVCABDRnloVkXV0 of stuur even een mailtje of appje naar m.reijers@khn.nl of 06-12020610 met naam en telefoonnummer dan voegen we je toe!

Hou vol en hopelijk mogen we snel weer onze gasten in de watten leggen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens