Wil je werken in Noordoost-Friesland en aan de slag in de horeca? Wil je als werknemer je horecavaardigheden verder uitbouwen en ontwikkelen? Geef je dan op voor één van onze gratis horeca-workshops uit de serie “vakkundig aan de slag”.

Ervaren horecaondernemers en docenten delen de kneepjes van het vak en leren je alles over gastvrijheid, de kunst van ambachtelijk koffie maken, gerichte horecacommunicatie en de diversiteit aan wijn- en biersoorten. Een absolute must voor het werken in de horeca.

“Vakkundig aan de slag” is een initiatief van Wurkstart en Koninklijke Horeca Noordoost-Friesland en wordt mede mogelijk gemaakt door Fryslân Werkt, ROC Friese Poort en QOP.

De workshops zijn gratis beschikbaar voor eenieder die in de horeca werkt of wil gaan werken. De workshops worden gegeven in de maand april en mei dus meld je op tijd want vol is vol! Meer informatie en aanmelden via deze link.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens