Op dinsdag 15 november vond de algemene ledenvergadering van KHN Sint Michielgestel plaats bij Gasterij de Zwaantjes in Sint Michielsgestel. Waar werd er zoal over gesproken?

Een volle agenda met veel leuke interactie: terugblik 2022, vooruit kijken naar 2023, financiën, speerpunten voor onze afdeling en gemeentezaken, de hoge energie- en gasprijzen en ook de krapte op de arbeidsmarkt.

Verslag algemene ledenvergadering

Op Mijn KHN kun je het verslag de algemene ledenvergadering en de ledenlijst van KHN Sint Michielsgestel downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Vragen

Heb je naar aanleiding van het verslag nog vragen of wil je ons gewoon eens spreken? Mail ons dan op sintmichielsgestel@khn.nl en we nemen contact met je op.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens