Op donderdag 17 november vond de algemene ledenvergadering van KHN WOM plaats bij Bistro de Bock in Woerden. Waar werd er zoal over gesproken?

Voorzitter Mark Haagen opende de algemene ledenvergadering (ALV) en gaf een korte recap van het afgelopen jaar en alvast een doorkijk naar 2023. Tevens gaf Mark aan dat hij besloten heeft -om na de Horecava- te stoppen met het voorzitterschap en zijn bestuurlijke taken neer te leggen. Uiteraard danken wij, bij voorbaat, Mark voor zijn jarenlange en tomeloze inzet om op te komen voor de lokale belangen van de Horeca.

Door het aangekondigde aftreden van Mark halverwege januari 2023, komt de positie van voorzitter vrij binnen het bestuur. Inmiddels heeft Pike Uittenbogaard aangegeven zich kandidaat te stellen voor deze functie. Mocht je interesse hebben in een functie binnen het bestuur dan kun je dit kenbaar maken bij regiomanager Simone van Laar via s.vanlaar@khn.nl.

Verslag ALV en Beleidsplan van 2023-2025

Op Mijn KHN kun je het verslag deze ALV en het beleidsplan van 2023-2025 downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Vragen

Heb je naar aanleiding van het verslag nog vragen of wil je ons gewoon eens spreken? Mail ons dan op wom@khn.nl en we nemen contact met je op.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens