Op maandag 14 februari vond de algemene ledenvergadering van KHN Etten-Leur plaats. Wil je weten wat er is besproken? Lees dan het verslag van deze bijeenkomst.

Tijdens deze avond werd het politiek café gehouden in combinatie met de algemene ledenvergadering (ALV).

Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je het verslag van deze ALV. Ook kun je het beleidsplan wat gepresenteerd is en de gewijzigde statuten inzien. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Uitvoeringsprogramma vrijetijdseconomie

Sinds de invoering van de toeristenbelasting praat KHN mee in de uitvoering van vrijetijdseconomie. Waar gaan we de komende jaren op in zetten en welke punten worden aangepakt. Dit eerste plan is het vervolg op de visie die gedeeld is tijdens het politiek café. Bekijk hier het Uitvoeringsprogramma vrijetijdseconomie van de gemeente Etten-Leur.

Ben jij akkoord?

Graag vragen we of jij de documenten wil doorlezen en opmerkingen voor zondag 10 april aanstaande kenbaar te maken via ettenleur@khn.nl.

Wanneer we geen reactie ontvangen gaan we ervan uit dat je akkoord met met de statutenwijziging en de ALV.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens