Op maandag 13 december heeft het bestuur van KHN Velsen de bestuursvergadering online gehouden. Wat kwam er zoal ter sprake?

Verslag ledenvergadering

Op 15 november heeft de ledenvergadering plaats gevonden. Het bestuur vond het een zeer nuttig overleg doordat de aanwezige ondernemers informatie uit konden wisselen, hun hart konden luchten en tips deelden. Het verslag van deze vergadering kun je hier terugvinden.

Horecabeleid Velsen 2025

Gemeente Velsen is bezig met het updaten van het horecabeleid en heeft hiervoor een onderzoek onder de horecaondernemers afgenomen. Zodra hier meer over bekend is, nodigen we je uit voor een bijeenkomst waarin het plan toegelicht wordt.

Horecatour gemeenteraadsverkiezingen

Het bestuur zal een tour organiseren met de nieuwe raadsleden na de gemeenteraadsverkiezingen. We gaan langs ongeveer vijf verschillende horecagelegenheden in de diverse kernen om de politiek te laten zien en horen wat er allemaal speelt. Het idee is om dit eind april te organiseren.

Gemeente Velsen compenseert kosten controle CTB

Ter compensatie van de kosten die gemaakt zijn om het corona toegangsbewijs te controleren heeft de gemeente Velsen subsidie beschikbaar gekregen vanuit het Rijk. De subsidie is bedoeld voor bedrijven/organisaties of instellingen in Velsen die verplicht zijn het CTB te controleren en dit ook uitvoeren in de praktijk. Meer informatie kun je hier vinden.

Het laatste nieuws rondom corona vind je hier:

Op maandag 24 januari vergadert het bestuur van KHN Velsen weer. Heb je punten die wij voor je mee kunnen nemen? Laat het ons weten via velsen@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Velsen al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens