De Noordkade in Veghel is een van de 17 locaties waar een ‘On Stage’ programma aan VMBO leerlingen wordt voorgelegd, om hen te helpen met het maken van een beroepskeuze.

Naast allerlei andere sectoren waren ook vijf horecabedrijven vertegenwoordigd met een eigen stand, om leerlingen te interesseren om te gaan werken in de horeca. En met succes. Van der Valk, Noordkade, De Reiger, Hutten en De Helden van Kien werden druk bezocht door leerlingen. Bij elkaar meldden zich enkele tientallen leerlingen met interesse in het vervolgtraject: het bezoeken van het bedrijf tijdens de ‘Doe -dag’, of voor het starten van een stage.

Dergelijke leuke, energieke bijeenkomsten zijn heel belangrijk om op kortere én langere termijn meer mensen in de horeca aan het werk te krijgen. We streven er naar om volgend jaar een horecaplein te kunnen maken, waar meerdere horecaondernemers aan de VMBO leerlingen laten zien hoe mooi het horeca-vak is.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens