Gemeente Zwolle heeft het bestuur van KHN Zwolle gevraagd onderstaande nieuwsbrief met jou als KHN lid te delen.

Op maandag 13 mei organiseert KHN Zwolle & Regio samen met de gemeente Zwolle van 19.30 tot 21.00 uur een informatieavond over de zero-emissiezone in de Zwolse binnenstad. Locatie is Panorama zaal in het stadhuis van de gemeente Zwolle, Grote Kerkplein 15. Inloop is vanaf19.15 uur.

KHN Zwolle & Regio merkt dat er veel vragen leven over de zero-emissiezone en daarom organiseren zij deze extra informatieavond.

Er komt een emissievrije zone. Vanaf 1 januari 2025 rijden in de Zwolse binnenstad steeds minderbedrijfsauto’s op fossiele brandstoffen. Het gaat dan om bestel- en vrachtauto’s.

In 2030 mogen er alleen nog bedrijfsauto’s komen die op waterstof of elektriciteit rijden, of (elektrische)fietsen. Ondernemers kunnen ervoor kiezen om zelf te investeren in een elektrisch voertuig of een vrachtfiets. Of ze kunnen een logistieke hub gebruiken die elektrisch en gebundeld levert. Zo zorgen we voor een aantrekkelijke en leefbare binnenstad met schone lucht.

Tijdens de bijeenkomst vertelt de gemeente Zwolle alles over deze zero-emissiezone, waarna ze graag met u in gesprek gaat. Daarnaast kunt u vragen stellen aan de logistiek makelaar Christa Baas en projectleiders Dana Zijlmans en Detmer Hoekstra van de gemeente Zwolle.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens