Hierbij een uitnodiging én een vooraankondiging!

Om met die laatste te beginnen: op donderdag 14 januari 2021 om 15.00 uur organiseren we een ledenmeeting waarbij onze landelijk voorzitter Robèr Willemsen en Koen Schuiling (burgemeester van Groningen en voorzitter van de Veiligheidsregio) aanwezig zullen zijn. Robèr komt dan voor onze afdeling naar Groningen en zal samen met Koen Schuiling ons allemaal te woord staan en reageren op vragen en wensen die er leven. We hopen natuurlijk dat we dan al fysiek bij elkaar mogen zijn. Zo niet, dan zullen we een digitale meeting opzetten waarbij iedereen kan inloggen en online kan ‘binnenkomen’ in het ‘stadhuis’.

Algemene ledenvergadering
Aanstaande dinsdag 29 december aanstaande om 11.00 uur vindt de algemene ledenvergadering van jouw afdeling plaats. Dit gebeurt online. Je kunt daartoe op de 29e december om 11.00 uur inloggen via Teams, gebruik hiervoor deze link (voor meer uitleg over Teams zonder account kijk je hier).

Er zijn voor nu voornamelijk statutair verplichte ‘technische’ agendapunten. Vanzelfsprekend is er daarna nog ruimte voor opmerkingen, vragen en onderlinge afstemming. In de bijlage het concept beleidsplan en de begroting. Het bestuur heeft de keus gemaakt voor 2021 geen extra bijdrage aan de leden te vragen en voor de inkomsten te volstaan met de bijdrage van het hoofdkantoor. De agenda ziet er als volgt uit:

  • Opening
  • Beleidsplan 2021 en begroting - jouw goedkeuring wordt gevraagd. Je dient ingelogd te zijn om deze stukken in te zien.
  • Toelichting herindeling 2021
  • Wat verder ‘ter tafel’ komt
  • Sluiting

Wij treffen je aanstaande dinsdag de 29e graag online en wensen je voor nu alvast goede en gezonde kerstdagen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens