In de gemeente Veere kunnen alle horecaondernemers gebruik maken van de financiële tegemoetkoming voor het controleren van het coronatoegangsbewijs. De gelden zijn beschikbaar tot eind december. Dus maak er gebruik van!

De landelijke overheid heeft een bedrag beschikbaar gesteld van 45 miljoen voor de periode 22 september tot en met 31 december 2021. Dit bedrag is verdeeld over de 13 Zeeuwse gemeenten. Deze bijdrage moet helpen om ondernemers en sportverenigingen die een CTB moeten controleren te ondersteunen.

De gemeente Veere zal de komende periode dit bedrag zo zorgvuldig mogelijk verdelen. Wanneer het geld niet wordt gebruikt, moet het terug worden gestort aan het Rijk. De gemeente mag uitsluitend gelden toekennen die echt worden gebruikt om de CTB-controle goed vorm te geven.

Aanvragen

Lees op de website van de gemeente Veere hoe je voor deze landelijke bijdrage voor ondersteuning CTB-controle in aanmerking kunt komen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens