Horecaprofessionals uit regio Noord-Holland worden weer uitgenodigd om in een ongedwongen sfeer elkaar te informeren en inspireren. Met meer dan 200 exposanten is deze editie opnieuw groter dan voorgaande jaren.

Natascha Weel, beursorganisator: “Elk jaar werven wij veel nieuwe exposanten en merken, hierdoor blijft onze beurs innovatief en interessant om te bezoeken.”

Impressie 2023
Bekijk hier een impressie van de Noord-Hollandse Horecabeurs 2023.

Professionals
De horecabeurs is alleen toegankelijk voor professionals, daardoor staat de Noord-Hollandse Horecabeurs bekend om haar kwaliteitspubliek. Verreweg het grootste deel van de bezoekers zijn beslissingsnemers. Dat is prettig voor exposanten want elk gesprek behoudt zo zijn waarde. Ieder jaar bezoeken rond de 4.000 horecaprofessionals de gastvrije vakbeurs.

Jan Laan, beursorganisator: “Onze beurs is gastvrij maar intiem, gezellig en overzichtelijk. Met de Noord-Hollandse Horecabeurs geven we traditiegetrouw de aftrap voor een succesvol horecajaar.”

“De Noord-Hollandse Horecabeurs geeft antwoord op de steeds terugkerende vraag naar een kwalitatieve, regionale vakbeurs voor horecaprofessionals. De vertegenwoordigers die bezoekers in Alkmaar treffen, zijn actief in de regio. Dat praat wel zo makkelijk”, aldus Paul Nieuwendijk van hoofdsponsor VHC Jongens BV uit Oostzaan.

Beursprogramma
Beide dagen vindt om 14.00 uur een presentatie plaats in stand C22 van KHN Noord-Holland verzorgt door Onno den Hoed: Ondernemen met KHN. Dat werkt! Ondernemen is het thema van deze presentatie. Onno zal de luisteraars inspireren met waardevolle tips over het effectief werven van personeel.

Naast persoonlijke aandacht van meer dan 200 exposanten, staan er voor de professionals diverse activiteiten op het programma. We nodigen je uit om twee dagen lang vakmanschap te ervaren, vakgenoten te ontmoeten, inspiratie op te doen, nieuwe smaken te proeven en kennis te delen.

CHEFSGEMAK
Rik van Diepen, culinair adviseur van VHC Jongens, staat tijdens de beursdagen voor je klaar om heerlijke gerechten te bereiden. Hij zal samen met een mystery tv chef-kok slimme bereidingswijzen demonstreren, met als doel om jou te laten zien hoe je efficiënt kunt werken. Breng een bezoekje stand B46 en ontdek nieuwe culinaire verrassingen en handige keukentips die je niet wilt missen!

Toegang
Geen toegangscode ontvangen? Registreer je hier.

Kijk voor meer informatie op www.nhh-beurs.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens