Onderstaand verzoek ontvingen wij van de gemeente, willen jullie de vragenlijst invullen alle input is van belang om tot het juiste beleid te komen. Meedoen is belangrijk het gaat namelijk om jullie bedrijfsomgeving.

Onze gemeente ligt in een groene regio met veel natuurschoon, tal van fiets- en wandelpaden en op korte afstand van Breda en Tilburg. Dit geeft ons een sterke toeristische positie die we als gemeente beter willen gaan benutten. Niet alleen om toeristen of bezoekers uit omliggende steden een fijn verblijf te bieden, maar juist ook voor u als ondernemer en inwoner. Het vrijetijdsaanbod bepaalt sterk of een gemeente aantrekkelijk is om te wonen en te ondernemen.

Bent u naast ondernemer, ook inwoner van onze gemeente? Dan hopen wij op uw deelname aan onze enquête. Deze vragenlijst gaat over het vrijetijdsaanbod in onze gemeente. Bent u tevreden over de wandel- en fietsmogelijkheden of juist niet? Welke recreatieve voorzieningen mist u in uw woonomgeving? Waar heeft u behoefte aan?

De resultaten van dit onderzoek helpen ons om het vrijetijdsaanbod, recreatie en toerisme verder vorm te geven. Wij hopen daarom op uw medewerking. Het invullen duurt slechts 10 minuten en de gegevens worden anoniem verwerkt. We verloten onder alle deelnemers een lekker streekproductenpakket.

Vul de enquête hier in: https://diy.smartallies.nl/s/nl/65e88b46e99c9

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens