Al onze Gelderse KHN leden zijn van harte welkom op de inspiratiedag voor horecaprofessionals en gastvrije kookliefhebbers op 2 november in de Achterhoek. Meld je dus snel aan voor een masterclass.

Op Achterhoek Kookt haal je inspiratie over de belangrijkste trends in het professionele koken. Je kunt workshops volgen of kookbattles. Met veel aandacht voor duurzaam en regionaal. De masterclasses worden gegeven door topmensen uit de regionale horeca. En mede door de samenwerking met Leader en de Smaakacademie Achterhoek zijn er volop leveranciers van de mooiste producten.

Achterhoek Kookt vindt plaats op woensdag 2 november aanstaande bij DRU Industriepark in Ulft en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Leader/Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland. KHN Gelderland ondersteunt dit mooie initiatief in de promotie en met een financiƫle bijdrage.

Aanmelden

Aanmelden en inschrijven voor de master classes kan via Achterhoek kookt.

We ontmoeten je graag op 2 november!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens