KHN Ommen is in heel Overijssel op zoek naar getalenteerde tappers. Iedereen die werkzaam is in de horeca (18+) kan zich weer inschrijven voor de Regiowedstrijd Overijssel.

Op maandag 27 maart aanstaande vindt vanaf 14.00 uur de jaarlijkse tapwedstrijd Regio Overijssel plaats bij de HMH/Herberg te Ommen. Heb jij of één van jouw medewerkers taptalent, meld je of jouw medewerkers dan nu aan!

Wanneer : Maandag 27 maart 2023
Tijd : 14.00 uur
Waar : Café De Herberg, Brugstraat 27, 7731 CV te Ommen

Aanmelden

Je kunt je opgeven voor de tapwedstrijden via de site www.tapwedstrijden.nl of mail naar khnafdommen@khn.nl. Vermeld in de mail je naam, telefoonnummer en namens welk bedrijf je komt. Deelname is geheel gratis en inclusief een buffet!

Koninklijke Horeca Nederland streeft er naar om beroepstrots en vakmanschap in de branche te stimuleren. Er is namelijk opleiding, ervaring en passie voor nodig om te komen tot het perfecte pilsje!

Dus zet alvast in jouw agenda: 27 maart 2023 Biertapwedstrijd Regio Overijssel! En wie weet ben jij straks de beste biertapper van Overijssel én ga je door naar de finale in de RAI in Amsterdam.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens