Onlangs heb je zowel digitaal, via een e-nieuwsbrief, als schriftelijk, via een brief, een uitnodiging mogen ontvangen voor de algemene ledenvergadering (ALV) op maandag 29 november om 13.00 uur in Grand Café De Baron in Dedemsvaart.

De vergadering zou afgesloten worden met een ‘enig’ horeca-uitje. Door de aangescherpte maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt dit ‘enige’ uitje uit te stellen naar volgend jaar. Om jou toch de gelegenheid te geven jouw collega’s, na zo’n lange tijd, weer te zien en te horen, wordt het ‘enige’ uitje vervangen door een smakelijke ALV, inclusief lunch, bij Brouwerij Avereest in Dedemsvaart.

Let op: als er aanstaande vrijdagavond onverhoopt aangekondigd wordt dat de horeca weer op slot moet, zal deze ALV niet doorgaan en zullen wij zo snel mogelijk een nieuwe datum communiceren.

Wanneer? Maandag 29 november 2021
Tijd? 13:00 uur (inclusief lunch)
Waar? Brouwerij Avereest, Langewijk 240 b in Dedemsvaart

Agenda

  1. Opening en mededelingen
  2. Samenstelling van het bestuur
  3. Financiën *
  4. Goedkeuren nieuwe afdelingsstatuten *
  5. Tour de Horeca met de gemeente Hardenberg
  6. Rondvraag en afsluiting
    Aansluitend een proeverij

* Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je de bovenstaande documenten. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Graag tot maandag 29 november aanstaande in Brouwerij Avereest!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens