Lijkt het je leuk om jouw netwerk in de horeca te versterken en op te komen voor de belangen van jouw collega-ondernemers in jouw gemeente? Reageer dan gauw op deze vacature.

De afdeling is lokaal goed vertegenwoordigd in overleggen met de gemeente en ook is er contact met Regio Marketing en Toerisme Noordoost Friesland, dit helpt enorm in de lokale lobby om zo op te komen voor de belangen van de branche. In deze tijd geen overbodige luxe. Alle bestuursleden doen het werk voor KHN naast hun eigen werk, dat is wel een extra belasting maar tegelijk ook goed voor je eigen ontwikkeling. Als voorzitter leer je namelijk enorm veel en word je netwerk steeds groter.

Voorzitter
Als voorzitter zorg je dat de afdeling actief blijft, je aanspreekpunt bent en je bijeenkomsten van de gemeente of 1 van je bestuursleden bijwoont. Je vergadert 4 keer per jaar met het regiobestuur Friesland, er zijn 4 bestuursvergaderingen en 1 keer per jaar organiseer je samen met je bestuur een ALV. Daarnaast zijn er soms landelijke bijeenkomsten waar je voor uitgenodigd wordt.
Samen met het bestuur ben voortdurend op zoek naar een optimaal ondernemersklimaat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan minder regels, minder kosten, ledenvoordelen, voorkomen van oneerlijke concurrentie, meer toeristen, gezonde mix van vraag en aanbod van horeca in de gemeente.

Het bestuur doet haar best om gezamenlijk tot een standpunt te komen en werkt ieder jaar met een aantal speerpunten waar ze mee naar buiten treden. Er zijn binnen KHN diverse bestuur trainingen en andere hulpmiddelen beschikbaar om zo meer te leren en om bestuurders te ondersteunen in hun takenpakket. De regiomanager trekt samen met het bestuur op in alle vergaderingen.

Interesse?
Heb je interesse om meer te doen voor de branche in jouw gemeente? Geef je dan op voor een bestuursfunctie bij KHN. Wil je misschien eerst meer weten? Dat kan ook, we komen graag op bezoek om de taken verder toe te lichten. Neem dan contact op met Sigrid Hoekstra, voorzitter KHN Noordoost Friesland (06 50 61 24 30) of met Aly Meindertsma, regiomanager KHN Friesland (06 53 35 07 09).

We kijken uit naar jouw reactie!