Veel nieuwe werknemers in je keuken? Dan is dit de kans om ze bij te spijkeren op de werkwijze hoe je moet werken met de Hygiëne code. De inspectiediensten zijn weer volop actief. Voorkom boetes.

Je wilt op een verantwoorde en veilige manier omgaan met eet- en drinkwaren. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca. De Nederlandse Voedsel Waren Autoriteit (NVWA) controleert regelmatig in de horecabedrijven in Amsterdam of de regels juist worden toegepast.

Sinds 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode. Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode te werken.

KHN Amsterdam organiseert een workshop van ongeveer drie uur waarin wordt uitgelegd hoe je de belangrijkste regels uit de Hygiënecode kunt toepassen en hoe je de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en alle medewerkers die te maken hebben met het bereiden van eten en drinken. De workshop wordt ook in het Engels verzorgd, voor meer informatie en aanmelden zie deze pagina.

Inhoud van de workshop

Aan het einde van de workshop:

  • Ben je op de hoogte van de HACCP-eisen
  • Welke stappen je in jouw bedrijf moet ondernemen om voedselveilig te werken
  • Weet je hoe je de belangrijkste theorie kunt toepassen in de praktijk, je leert onder andere hoe je de formulieren moet invullen en controles moet uitvoeren

Programma

Aanvang 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) tot circa 22.00 uur. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Daarna is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ook kun je dan eventueel een (incompany) afspraak inplannen om op een later moment één op één met de adviseur jouw horecabedrijf te doorlopen.

Hygiënecodeboek

Het is aan te bevelen om een Hygienecode boek te hebben en voor de workshop door te bladeren. Het is echter niet verplicht, maar wel handig. Het Hygiënecode boek is te bestellen via KHN | Hygiënecode voor de horeca met 70 euro korting. Mocht je in het bezit zijn van een Hygienecode boek blader het dan voor de training een keer door. De registratieformulieren uit het boek zijn ook te downloaden.

Kosten en betaling

Leden KHN Amsterdam en Amstelland € 50
Leden KHN (gevestigd) buiten Amsterdam € 75
Niet leden € 125

Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Na afloop van de cursus ontvang je een factuur.

Wanneer: 17 april 2023
Tijd: 19.00 tot 22.00 uur
Waar: Hard Rock Hotel Amsterdam American, Leidsekade 97, 1017 PN Amsterdam

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Annuleringsregeling

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze voorwaarden.

Meer informatie en/of vragen

Trainingen kunnen altijd incompany aangeboden worden. Meer weten? Mail naar khncursussen@khn.nl of bel naar 0348 48 94 76.

Meer cursussen in Amsterdam


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens