Tips en tools

Veel horecaondernemers zijn bezig met de vraag: hoe zorg ik dat ik nu, maar ook in de toekomst voldoende, goed opgeleide medewerkers voor mijn bedrijf kan vinden? In deze inspiratiebox geeft KHN tips en tools.

De arbeidsmarkt is krap. En mede door de coronacrisis heeft onze bedrijfstak de komende tijd nog veel meer mensen nodig. Met jaarlijks 10.000 jongeren die een horecavakdiploma halen, lossen we dat probleem niet op. Het is belangrijk dat horecaondernemers de basis op orde hebben. Ook is het belangrijk om creatief te zijn in het werven, binden én behouden van personeel.

In deze inspiratiebox vind je informatie, tips en goede voorbeelden. Mis je iets of heb jij een topidee, geef ons een seintje. Want jouw goede voorbeeld kan anderen ook weer inspireren!

KHN Werkt

KHN ontwikkelde ook een special over de arbeidsmarkt. Met inspirerende verhalen, tips en een blik op de toekomst. Als branchevereniging moeten we het voortouw nemen, bijvoorbeeld door een constructieve cao af te spreken met concurrerende voorwaarden. Lees 'm hier!