Scholing en een leven lang leren

Haal het beste uit jezelf en je medewerkers! Investeren in je medewerkers draait niet alleen om het betalen van een eerlijk salaris, maar ook om het bieden van ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Ontdek hier de leukste trainingen.

SVH Leermeester Training Engels

KHN cursussen, opleidingen en trainingen

KHN vindt leven lang ontwikkelen heel belangrijk voor iedereen die in de horeca werkzaam is. Door als ondernemer zelf te blijven bijleren en te investeren in de ontwikkeling van je mensen, werk je aan de toekomstbestendigheid van je bedrijf.

Lees meer
Restaurant personeel

Instroom beroepsonderwijs op peil houden

Ben jij in contact met scholen / opleiders? Of ken jij leerlingen die voor een studiekeuze staan? Download de brochure ‘De Horeca zoekt jou!’.

Lees meer
Onderwijs

Beroepsonderwijs en scholing

Goed opgeleid en getraind personeel is cruciaal voor het succes van een horecabedrijf en van onze branche. KHN werkt aan een goed en passend scholingsaanbod, zowel voor jongeren als voor mensen die al in de horeca werken.

Lees meer
Personeel32

10 Tips voor het binden en boeien van medewerkers

De horecasector heeft, net als vele andere sectoren, momenteel te maken met personeelskrapte. Daarom blijft het juist in deze tijd ontzettend belangrijk je medewerkers te binden en boeien. Vind hier 10 tips om je medewerkers te blijven motiveren en binnenboord te houden.

Lees meer
Horeca Toerisme College foto fotograaf Michiel Ton

Een opleiding in gastvrijheid? Dit is waarom!

Waarom een opleiding in gastvrijheid volgen? En hoe is het nu eigenlijk om zo’n opleiding te volgen? We gaan in gesprek met BBL-student Tessa en leermeester Kevin.

Lees meer