‘Het gaat in de horeca om het creëren van momenten’
Zoals je als horecaondernemer wil dat je medewerkers met je gasten omgaan, zo wil je ook met je medewerkers omgaan. Een kelner die het niet naar zijn zin heeft, kan het onmogelijk leuk maken voor de mensen die een hapje of een drankje komen doen.
Niels Mulder over detacheren, samenwerken en kansen pakken
In januari is het altijd rustiger in de branche. Het is daarom knap lastig om medewerkers te werven en aan het werk te houden. Ondernemer Niels Mulder van Café Nielz in Almelo denkt zoveel mogelijk in oplossingen.
Inspiratie: Mirjan Theuns van De Tijd Oisterwijk over goed werkgeverschap
Goed werkgeverschap is een term die je steeds vaker hoort. Maar hoe zorgt je hiervoor in de praktijk? De medewerkers van Mirjan Theuns werken gemiddeld tussen de vijf en zeven jaar bij De Tijd. Hoe bindt Mirian haar medewerkers aan haar bedrijf? Bekijk de tips van Mirjan!