Medewerkers werven

Tips & inspiratie om in deze krappe arbeidsmarkt medewerkers te werven. Laat je inspireren door voorbeelden van andere horecaondernemers!

Hero elke dag een feestje horeca personeel 1050x700

Werken in de horeca elke dag ’n feestje

Met de toolkit kan je snel aan de slag met het werven van nieuwe medewerkers. Hierin zitten social media posts, een WhatsApp-berichten een poster waarin je, na een paar klikken, gemakkelijk eigen vacature(s) en bedrijfslogo’s kunt plaatsen.

Download de toolkit
Blije horecaondernemer vrouw koffiebar 1050x700

75.000 mensen met een psychische kwetsbaarheid willen en kunnen werken

Heb jij moeite om aan personeel te komen en ben je bereid een tandje bij te zetten qua begeleiding? Neem dan contact op met je UWV en bekijk wat er in jouw regio mogelijk is.

Lees meer
Header Kolibrie KHN FINAL2

Werf jouw medewerkers via kolibrie

Kolibrie is dé marktleider op het gebied van payroll en HRM in de horeca en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Kolibrie biedt ondernemers zekerheid en dekt risico’s af. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer
Hero image landingspagina Nedflex khn nl 2020 1500x1000

Werf jouw medewerkers via Nedflex

In deze markt staat Nedflex bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. We doen dit door ons gezonde verstand te gebruiken met een deskundig team van 60 medewerkers dat altijd voor iedereen klaar staat.

Lees meer