Anton Zwart heeft zijn bedrijfsschadeverzekering en opstalverzekering ondergebracht bij KHN Verzekeringen.

Hotel-Restaurant Eeserhof is een gezellig sfeervol familiehotel, waar gemoedelijkheid en genieten voorop staan. Door de bosrijke omgeving op de Drentse Hondsrug is het hotel-restaurant erg geliefd bij fietsers en wandelaars. Eigenaar Anton Zwart heeft zijn bedrijfsschadeverzekering en opstalverzekering ondergebracht bij KHN Verzekeringen. “KHN Verzekeringen voelt onze wensen goed aan.”

Bij de zoektocht naar een nieuwe verzekering kwam Anton al snel uit bij KHN Verzekeringen. “Wij beschouwen KHN als een betrouwbare partij, vandaar dat wij een oriënterend gesprek zijn aangegaan met de door hen geadviseerde partij, KHN Verzekeringen.“ Ook Anton benadrukt dat vertrouwen steeds belangrijker wordt. “Door veranderende tijden is het goed om je leveranciers eens tegen het licht te houden. Dat levert vaak nieuwe inzichten op en zo houd je elkaar scherp. Bij ons heeft dit geleid tot een overstap naar KHN Verzekeringen.”

Als hoteleigenaar heeft Anton gekozen voor het Zekerheidspakket Hotel. Dit is één van de zakelijke verzekeringen die KHN Verzekeringen aanbiedt. Naast de zakelijke verzekeringen biedt KHN Verzekeringen ook privéverzekeringen aan.

Persoonlijk contact

Anton is uiterst tevreden over KHN Verzekeringen. “Het persoonlijk contact is heel prettig. In een gesprek kreeg ik advies voor ons hotel. Daarnaast is de geboden dekking uitgebreider dan onze vorige verzekering, terwijl de kosten een stuk lager zijn uitgevallen.”

Kennis van de horecabranche

Door jarenlange ervaring met verzekeringen in de horecabranche ben je goed verzekerd bij KHN Verzekeringen. Persoonlijke adviseurs geven advies en beantwoorden al jouw vragen. Het melden van schade kan online, waar eveneens een overzicht van jouw verzekeringen is te vinden. Daarnaast zegt KHN Verzekeringen de oude verzekering voor jou op en regelen zij alles er omheen.

Meer weten?

Wil je weten wat KHN Verzekeringen voor jou kan betekenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan via info@khnverzekeringen.nl of bel 010 288 49 78.