Sociale Hygiëne, HACCP, SVH Leermeester, HOC.nl is hét opleidingscentrum voor de hospitality

Sociale Hygiëne, HACCP, SVH Leermeester. Met deze en nog veel meer horecaopleidingen is HOC.nl hét opleidingscentrum voor de hospitality. Ben jij op zoek naar een cursus of training voor jou of jouw medewerkers? Bij HOC.nl ben je aan het juiste adres!

HOC.nl heeft ruime ervaring met opleidingen voor de hospitality en is door SVH erkend als branche erkende opleider. Ook is HOC.nl trotse preferred supplier van KHN. Via HOC.nl kun je horecaopleidingen op 80 verschillende locaties in het land volgen. Zo vind je altijd een passende cursus bij jou in de buurt.

Investeren in personeel ontzettend belangrijk

Caroline Receveur, general manager bij Hilton: "In deze tijd is het ontzettend belangrijk om te investeren in je personeel. We zijn dan ook erg blij met de korting die wij als KHN-lid krijgen op het opleidingsaanbod van HOC.nl. Verschillende Hilton-medewerkers hebben de leermeesteropleiding via HOC.nl gevolgd. We zijn tevreden met het resultaat en de raden - mede door de fikse korting van 15 procent - alle horecaondernemers aan om via HOC.nl te investeren in hun personeel."

Direct toepasbaar

HOC.nl staat bekend als één van de beste horecaopleiders van Nederland. Gabriëlla Café, directeur HOC.nl: “Horecaondernemers en -medewerkers hebben geen behoefte aan uitgebreide theorie, maar willen vaardigheden aanleren die zij direct in de praktijk kunnen toepassen. Hier houden wij dan ook rekening mee in onze opleidingen. Natuurlijk wel altijd aangevuld met de verplichte kennis en wetgeving. Prettig is ook dat onze trainers allemaal een horeca-achtergrond hebben, zodat zij weten waar ze over praten en waar cursisten behoefte aan hebben. En ook interessant: met onze cursussen Sociale Hygiëne en Leermeester behalen wij het hoogste slagingspercentage van Nederland. Daar zijn wij trots op!”

Op eigen locatie? Geen probleem!

Alle opleidingen van HOC.nl kunnen ook InHouse worden georganiseerd tegen een gereduceerde groepsprijs. In onderling overleg wordt de opleiding georganiseerd op jouw locatie op voor jou geschikte tijden en data.

Meer weten?

Kijk op khn.nl/leden-voordelen/15-korting-op-het-lesgeld-van-alle-opleidingen-van-hoc-nl voor meer informatie.