Nicolette Hoogstrate en Tom Dusseldorp waren de trotse eigenaren van een horecazaak in het Brabantse Moerdijk. Maar het stel had nog een droom: een echte Amerikaanse diner in jaren '50-stijl beginnen in Roosendaal. Maar voordat zij deze droom konden realiseren, moesten zij eerst naar de bank voor een financiering. 

Nicolette Hoogstrate: "De bank was heel positief over ons concept van een Amerikaans etablissement maar verzocht ons toch om op zeer korte termijn een onafhankelijk haalbaarheidsonderzoek te laten uitvoeren. We hebben toen meteen contact opgenomen met KHN. Zij hebben de juiste contacten en beschikken over specialistische kennis."

Het advies van KHN
"KHN heeft snel geschakeld en via hen is er een onderzoek verricht. We hebben op korte termijn een uitgebreid, helder en presenteerbaar rapport ontvangen. Aan de hand van dat rapport heeft de bank bekeken of de investering haalbaar zou zijn. Het is een specifiek rapport waarin meer inzicht en grip op de bepalende factoren binnen ons concept wordt gegeven. De bank heeft dan ook een positief advies gegeven."

"De specialistische kennis van KHN was niet alleen belangrijk voor de bank, maar ook voor ons"


Inzicht in economische haalbaarheid

"De specialistische kennis van KHN was niet alleen belangrijk voor de bank, maar ook voor ons. We waren zelf natuurlijk heel enthousiast over ons concept, maar het haalbaarheidsonderzoek heeft ons ook inzicht gegeven in de concrete criteria en kritische succes- en faalfactoren voor de economische haalbaarheid."

De ervaring
"Dankzij de snelheid en expertise van KHN hebben we op korte termijn de financiering met de bank geregeld. Het is fijn om terug te kunnen vallen op een organisatie die de juiste kennis in huis heeft en snel kan schakelen met de juiste mensen. Tom's Diner is sinds mei open en we zijn meer dan tevreden!"

Ook een horecabedrijf starten?
Je hebt een goed idee voor een (nieuwe) eigen horecazaak, maar is dit idee ook haalbaar? Horeca Maatwerk Bedrijfsadvies levert advies op maat over onder andere haalbaarheid, financieringsvraagstukken en rendementsverbetering. Nog geen lid van KHN? Regel jouw lidmaatschap vandaag nog en laat je ook adviseren.