Tijdens Horecava vinden veel events plaats. Bekijk hier bij welke events KHN betrokken is.

KHN Persconferentie

Datum: Maandag 9 januari
Tijd:
Deze info volgt spoedig
Locatie: KHN Beursstand, hal 7, standnr: 07.246
Aanvullend: De KHN Stand in hal 7 is het makkelijkst te bereiken via entree K

KHN Nieuwjaarsreceptie

Op maandagavond 9 januari 2023 organiseren wij tijdens Horecava op de stand van KHN in hal 7 (standnr. 07.246) onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. We nodigen je van harte uit om erbij te zijn! Tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie zal onze voorzitter Robèr Willemsen een korte terug- en vooruitblik doen. Aansluitend deelt Jacco Vonhof (voorzitter van MKB-Nederland) op de KHN-stand zijn kijk op 2023. En daarna heffen wij graag samen het glas op het nieuwe jaar. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd.

Datum: Maandag 9 januari
Tijd:
Van 17.30 uur tot 19.30 uur
Locatie: KHN Beursstand, hal 7, standnr: 07.246
Aanvullend: De KHN Stand in hal 7 is het makkelijkst te bereiken via entree K

De KHN Nieuwjaarsreceptie is vrij toegankelijk voor leden, bestuurders en relaties van KHN. Je hebt een e-mail gekregen met de uitnodiging. Wil je ons via de link in de e-mail laten weten of je erbij bent? Zo kunnen wij hier onze inkopen op afstemmen en voorkomen wij verspilling.

NK Lekkerste Wedstrijden

Stichting de Lekkerste Wedstrijden en KHN slaan opnieuw de handen ineen om ook dit jaar zoveel mogelijk talenten een podium te kunnen bieden tijdens de Horecava 2023. Tijdens acht wedstrijden van het ‘Nederlands Kampioenschap (NK) De Lekkerste….’ kunnen ondernemers én medewerkers uit de branche nieuwe kennis, ervaring en inspiratie opdoen als het gaat om nieuwe producten, samenstelling of een specifieke bereidingswijze.

Dit is het programma van 2023:

Maandag 9 januari
10.40 uur: Opening Lekkerste Wedstrijden door KHN-voorzitter Robèr Willemsen
11.00 uur: NK Lekkerste Broodje
15.00 uur: NK Lekkerste Burger

Dinsdag 10 januari
11.00 uur: NK Lekkerste Pasta
15.00 uur: NK Pizza bakken

Woensdag 11 januari
11.00 uur: Lekker Anders
15.00 uur: NK Lekkerste Vegan Burger

Donderdag 12 januari
11.00 uur: NK Loaded Fries
15.00 uur: De Lekkerste Pannenkoek

Al deze wedstrijden vinden plaats in de wedstrijdarena. Kijk voor meer informatie op https://www.khn.nl/het-nederlands-kampioenschap-de-lekkerste of https://lekkerstewedstrijden.nl/.

Biertapwedstrijden

Jaarlijks organiseert Stichting Tapwedstrijden de grootse vakwedstrijd voor de horeca met als hoogste doel: aandacht voor het perfect getapte biertje én het activeren van trots, passie en vakmanschap bij bartenders. In het hele land vonden de afgelopen maanden lokale tapwedstrijden plaats, waarbij doorgewinterde tappers het tegen elkaar opnamen in de strijd voor de titel Beste Biertapper van Nederland. De beste tappers in deze voorrondes hebben zich gekwalificeerd voor een plek in de finale, die plaatsvindt in januari tijdens Horecava 2023.

Finale tapwedstrijden

Datum: donderdag 12 januari

Aanvang: 13:00

Locatie: Elysium, RAI Amsterdam.

Gerelateerde blogs

Vragen

Heb je een vraag of heb je nog geen codes ontvangen voor toegang tot de beurs? Stuur dan een e-mail naar horecava@khn.nl. We kijken graag met je mee.