Profiteer van onze gezamenlijke kracht

Als horecaondernemer sta je er niet alleen voor. Ruim 17.500 ondernemers hebben de krachten gebundeld met als doel een optimaal ondernemingsklimaat voor de horeca te creëren. Sluit je aan bij de club en profiteer van onze gezamenlijke kracht.

Waarom een KHN-lidmaatschap?

Als KHN-lid profiteer je van de gezamenlijke kracht van ruim 17.500 horecaondernemers. Samen zijn we in de positie om het verschil te maken. Dat doen we onder andere op de volgende manieren:

Ledenvoordelen
Lid zijn van KHN levert direct financieel voordeel op. Je profiteert van gunstige prijzen en voorwaarden bij ruim 40 producten en diensten. Bekijk alle voordeelpartners.

Lobby
We gebruiken onze lobbykracht om mee te denken, mee te praten en op te komen voor de belangen van de horeca. Dit doen we onder andere bij gemeenten en andere overheden. Meer over onze lobby resultaten.

Advies
Als lid van KHN ontvang je persoonlijk advies en krijg je antwoord op al je vragen. Bijvoorbeeld over arbeidsvoorwaarden, wet- en regelgeving en jouw rechten en plichten ten opzichte van verhuurders of leveranciers. Experts van KHN-advies staan voor je klaar, net als je regiomanager. Meer over advies.

Informatie
We weten wat er speelt in de branche. Je krijgt een wekelijkse update met het laatste horecanieuws, toegang tot Mijn KHN en wordt uitgenodigd voor KHN-events in binnen- en buitenland. Zo doe je inspiratie op en kun je netwerken met andere ondernemers.

Daarnaast maken we ook sectorspecials. Hier staan de laatste ontwikkelingen in jouw sector op een rijtje. Wel zo handig als jij druk bezig bent met je zaak.

Word nu lid van KHN en krijg 2 maanden gratis!

Word nu lid, gebruik de voordelen, advies en ondersteuning en profiteer van twee maanden gratis lidmaatschap. Je kunt al lid worden vanaf 350 euro per jaar. Bekijk hier onze lidmaatschappen.

Meer info over onze tarieven? Bel ons via 0348 48 94 89.

Direct lid worden

Word nu lid van KHN en profiteer direct!

Als KHN-lid profiteer je van een sterke lobby, ondersteuning, advies én veel financiële voordelen voor jouw horeca onderneming. Samen staan we sterker. Bekijk onze lidmaatschappen