Wat hebben wij gedaan in 2021? Waar liggen uitdagingen en hoe verder in 2022? Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Meld je snel aan voor deze bijeenkomst!

Het bestuur van KHN Amstelland nodigt jou van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV). Deze keer zijn we welkom bij Sjiek aan de Amstel in Uithoorn.

Wanneer? Woensdag 30 maart 2022
Tijd? Aanvang 15.30 uur, einde rond 18.00 uur
Waar? Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11, 1421 AC Uithoorn

Het wordt weer de eerste ALV op locatie sinds twee jaar. Vanwege corona is er één keer een online ledenvergadering geweest. Sindsdien is het bestuur weer regelmatig bij elkaar gekomen en hebben er diverse gesprekken plaatsgevonden met burgemeesters en wethouders en (beleids-) medewerkers van de gemeenten. We praten je graag bij en bespreken met jou wat er verder nog moet gebeuren, jouw ideeën zijn hierbij van harte welkom!

Agenda

Bekijk hier de agenda van deze ALV.

Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je het verslag van de algemene ledenvergadering van 26 maart 2021. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Bruce Kalloe van Value2u

Daarnaast hebben wij een interessante gast uitgenodigd; Bruce Kalloe van Value2u. Hij vertelt hoe zij eventueel teveel betaalde premies en belasting voor jou kunnen terugvorderen. Dit doen zij op basis van “no cure no pay” en dit kan je veel voordeel opleveren.

Aanmelden

Heel graag horen wij uiterlijk vrijdag 25 maart aanstaande of je deze middag aanwezig bent. Je kan dit laten weten door een e-mail te sturen naar amstelland@khn.nl.

Je aanwezigheid wordt zeker op prijs gesteld!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens