Op 1 januari 2020 gaat de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) én de nieuwe horeca-cao in. Vanaf dat moment veranderen er veel regels. Er komt dus heel wat op jou als horecaondernemer af.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de aankomende wijzigingen. Wat zijn de gevolgen van flexibel werken en oproepovereenkomsten en voor welke medewerker moet je straks een hoge en voor welke je een lage WW-premie afdragen? Hoe speelt de horeca-cao op deze veranderingen in?

Horeca Maatwerk heeft een training ontwikkeld waarin we in ongeveer 3 uur een heldere en duidelijke uitleg geven over de wijzigingen op het gebied van flexibele arbeid. Je hoort welke gevolgen dit heeft voor de dagelijkse (horeca)praktijk en welke stappen je moet zetten. Ook gaan we in op de meest gestelde vragen. De horecaondernemers gaan naar huis met een duidelijk beeld van de wijzigingen en een stappenplan waarmee zij direct aan de slag kunnen. We hebben deze training inmiddels aan meer dan 900 deelnemers gegeven met een gemiddelde waardering van een 8,6.

Deze training wordt in Woerden gegeven op maandagochtend 9 januari 2020 en woensdagochtend 22 januari 2020 van 09.30 tot 12.30 uur. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens