Heb je regelmatig een elektricien nodig? Die natuurlijk weer geen tijd heeft als er spoed bij is? Of betaal je regelmatig veel te veel geld voor een kleine reparatie? Hoe fijn zou het zijn als je kleine reparaties zelf kunt uitvoeren!

De Openbare Werkplaats heeft een cursus ontwikkeld speciaal voor horecaondernemers en hun medewerkers. Je leert welke klusjes je zelf kunt uitvoeren en wanneer je toch beter een vakman kunt inschakelen. Er is ruimte voor vragen en om praktijkvoorbeelden te bespreken en te beoefenen.

Duur: 1 dagdeel van 13.00 tot 17.00 uur.
Doel: Veilig leren omgaan met wisselstroom (220V)
Doelgroep: ondernemers en medewerkers in de horeca die kleine en acute klusjes m.b.t. elektra willen uitvoeren.
Niveau: Basis

Inhoud van de cursus

  • Veilig werken met elektra
  • Uitleg (huis/café) installaties. Inbouw, opbouw, groepenkast, (aardlek)schakelaars en aansluitpunten
  • Lampen ophangen en aansluiten
  • Kleine eenvoudige storingen verhelpen
  • Machines: divers handgereedschap

De cursus is inclusief materiaal. Doe wat oudere kleren aan en eventueel een warme trui. Het is in de werkplaats maximaal 16 graden.

De cursussen zijn voor een deel vraaggestuurd. De volgorde van onderwerpen en de aandacht per onderdeel kan verschillen, afhankelijk van de behoefte van de deelnemers.

Combineer deze cursus elektra met de Praktijkcursus loodgieten.

Kosten en betaling

Leden KHN € 80
Niet leden € 120

Maximaal mogen er 2 deelnemers per bedrijf deelnemen.


Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Leden ontvangen na afloop van de cursus een factuur. Niet-leden wordt gevraagd direct af te rekenen bij aanmelding via de betaallink in het aanmeldformulier.

Let op! Deze cursus is exclusief voor leden van KHN Amsterdam en directie omgeving. Als je niet binnen deze doelgroep valt, verzoeken wij je een e-mail te sturen aan khncursussen@khn.nl, wij kunnen je dan op de wachtlijst plaatsen.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.

Annuleringsvoorwaarden

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.

Vervolgcursus, informatie en/of vragen?

Vervolgcursussen worden helaas niet door KHN aangeboden. Heb je de basiscursus gevolgd en wil je graag een vervolgcursus? Neem dan contact op met de Openbare Werkplaats: info@openbarewerkplaats.nl.

Staat jouw training er nog niet tussen? Houd de cursuspagina van KHN Amsterdam in de gaten, want we voegen snel weer nieuwe trainingen toe. Neem bij vragen gerust contact met ons op via khncursussen@khn.nl.

We zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens