KHN Regio Zuid-Holland organiseert een aantal trainingen en cursussen met uiteenlopende (actuele) onderwerpen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Zuid-Holland.

Wil jij ook deelnemen aan een van deze trainingen? Kijk onderstaand voor het aanbod in november 2022. Of neem contact met ons op via khncursussen@khn.nl of bel met 0348 489 467.

7 november - Bhv-training zowel basis als herhaling

Na het volgen van de bhv-cursus ben je in staat eerste hulp te verlenen. Ben je basiscursist? Dan ontvang je uiterlijk één week voorafgaand aan de cursusdag van Edusafe een e-mail met een oproep het e-learningprogramma te doorlopen. De e-Learning is een goede voorbereiding op de lesstof. Daarna neem je deel aan de cursusdag. Tijdens deze dag controleert de instructeur of je de vereiste handelingen correct uitvoert. Kom je voor de herhalingscursus? Dan hoef je de e-learning niet te volgen.

De cursus start om 09.00 uur en eindigt rond 16.30 uur (inclusief lunch).

Klik hier om je aan te melden.

Voor meer informatie en andere datums: KHN | Bhv-cursus (1 dag) in Zuid-Holland.

15 en 22 november - Cursus Sociale hygiëne (2 dagdelen)

In samenwerking met ROC Mondriaan wordt een cursus Sociale Hygiëne aangeboden. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moet tenminste de eigenaar vermeld staan en - indien aanwezig - moet de leidinggevende bijgeschreven worden op het aanhangsel van de vergunning. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Wij hebben dit voor jou zo efficiënt mogelijk georganiseerd. De aanmelding bij SVH, de inkoop van het lesboek, het examen en het certificaat wordt allemaal door ons geregeld. Wij bieden deze cursus aan in 2 dagdelen.

Opmerking
Om een goed resultaat te behalen is goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal van groot belang! Naast het beheersen van de Nederlandse taal is het ook belangrijk dat de dag voor het examen de tijd wordt genomen om de theorie door te nemen. Een goede voorbereiding op het examen zorgt voor een grotere kans van slagen.

Klik hier om je aan te melden.

Voor meer informatie en andere datums: KHN | Cursus Sociale Hygiëne (2 dagdelen).

Cursussen Haagse Horeca Beurs

8 november - Lunchen met Meesterkok Rudolph van Veen (gratis)

Op 12 jarige leeftijd ging hij al naar de koksschool van Breda, waar hij vijf jaar later als ‘Best geslaagde leerling’ afzwaaide. Rudolph werd leerling bij het twee sterren restaurant ‘de Swaen’ van Cas Spijkers en ontwikkelde zich in enkele jaren tot allround chef en specialist in de patisserie.

Als lid van het ‘Nederlands Culinaire Team’ won hij medailles tijdens kook kampioenschappen in Sydney, Karlsruhe, Londen, Singapore, Basel en Frankfurt. Bovendien was hij initiatiefnemer en mede oprichter van het ‘Nederlands Patisserie Team’ waarmee hij drie maal Nederland vertegenwoordigde tijdens de ‘Coup du Monde de la Patisserie’in Lyon.

Vind je het leuk om zijn persoonlijke verhalen te horen? Meld je dan nu aan voor de lunch met Rudolph.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

8 of 9 november - Basistraining Gastvrijheid (gratis)

Eduard heeft meer dan 30 jaar ervaring in gerenommeerde restaurants/hotels en is sinds 1996 één van de weinige SVH-meestergastheren in Nederland. Hij is ook erkend vinoloog van de Wijnacademie en docent. De titel SVH Meestergastheer is de hoogste titel die een gastheer of gastvrouw kan behalen. Een SVH Meestergastheer of -gastvrouw zorgt voor een goede organisatie van de bedieningsbrigade en uitvoering van het gastheerschap op het hoogste niveau.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

8 of 9 november - Bhv-cursus (speciaal tarief)

Heb je personeel in dienst? Dan ben je volgens de Arbowet verplicht tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV-er) binnen jouw bedrijf aanwezig te hebben. Bij incidenten of calamiteiten komen de bedrijfshulpverleners direct in actie. Ze verlenen Eerste Hulp bij ongevallen, bestrijden een beginnende brand of ze ontruimen het gebouw of terrein. Waar dit nodig is alarmeren ze brandweer, politie en/of ambulance.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens