KHN Regio Zuid-Holland organiseert een aantal trainingen en cursussen met uiteenlopende (actuele) onderwerpen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Zuid-Holland.

Wil jij ook deelnemen aan een van deze trainingen? Kijk onderstaand voor het aanbod in september 2022.

10 en 11 oktober 2022 - 2-daagse training Professioneel leidinggeven

Heb je een leidinggevende functie gekregen? Dat verandert de zaak. Mensen aansturen, een team leiden en met de horeca drukte omgaan. Professioneel leidinggeven in de horeca is een vak apart.

De training is bedoeld voor:

  • Beginnend leidinggevenden (minder dan 2 jaar ervaring).
  • Ondernemers/eigenaren die zelf werkzaam zijn op de vloer.

Meer plezier, betere resultaten. Pure winst voor jou en je hele team
De tweedaagse training ‘Professioneel Leidinggeven’ is speciaal ontwikkeld voor managers en leidinggevenden die zijn doorgegroeid vanaf de werkvloer. Door de praktische aanpak zijn de lessen direct toepasbaar in het bedrijf waar jij werkt. Je leert op een praktische manier hoe je collega’s stimuleert, motiveert en scherp houdt. Je ontdekt je eigen kwaliteiten en hoe je het talent van je medewerkers het beste tot zijn recht laat komen.

Wanneer? 10 en 11 oktober 2022
Tijd? 09.30 - 17.00 uur
Waar? De Horeca Academie, Anna van Hannoverstraat 4, 2595 BJ Den Haag

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.

10 en 31 oktober en 14 november 2022 - 3-daagse Opleiding Leermeester in Den Haag

Een driedaagse training (inclusief examen) voor aanstormend leermeester talent. In deze training leert de deelnemer hoe je een leerling begeleid, motiveert, hoe je een duidelijke instructie geeft en hoe je omgaat met verschillende leerlingen. Op dag 1 en 2 wordt de deelnemer klaargestoomd voor het examen dat zal plaatsvinden op dag 3.

SBB erkende leermeester diploma
Als je erkend leerbedrijf wilt worden, dan moeten één of meerdere medewerkers die de leerling gaan begeleiden, de leermeestertraining volgen. Bij Leermeester.nu ben je hiervoor aan het juiste adres. Als leermeester word je na het behalen van jouw diploma aangemeld bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en het bedrijf waar jij werkt kan dan de erkenning aanvragen waarvoor het horecabedrijf BBL mbo leerlingen wil opleiden.

Wanneer? 10 en 31 oktober en 14 november 2022
Tijd? Dag 1 en 3: 09.30 tot 13.00 uur, dag 2: 09.30 tot 17.00 uur
Waar? Horeca Academie, Anna van Hannoverstraat 4, 2595 BJ Den Haag

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.

11 oktober - Bhv-training zowel basis als herhaling

Na het volgen van de bhv-cursus ben je in staat eerste hulp te verlenen. Ben je basiscursist? Dan ontvang je uiterlijk één week voorafgaand aan de cursusdag van Edusafe een e-mail met een oproep het e-learningprogramma te doorlopen. De e-Learning is een goede voorbereiding op de lesstof. Daarna neem je deel aan de cursusdag. Tijdens deze dag controleert de instructeur of je de vereiste handelingen correct uitvoert. Kom je voor de herhalingscursus? Dan hoef je de e-learning niet te volgen.

De cursus start om 09.00 uur en eindigt rond 16.30 uur (inclusief lunch).

Wanneer? Dinsdag 11 oktober 2022
Tijd? 09.00 - 16.30 uur
Waar? Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag, Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB Zoetermeer

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.

Voor meer informatie en andere datums: KHN | Bhv-cursus (1 dag) in Zuid-Holland.

11 en 18 oktober 2022 - Cursus Sociale Hygiëne (2 dagdelen)

In samenwerking met ROC Mondriaan wordt een cursus Sociale Hygiëne aangeboden. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moet tenminste de eigenaar vermeld staan en - indien aanwezig - moet de leidinggevende bijgeschreven worden op het aanhangsel van de vergunning. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Wij hebben dit voor jou zo efficiënt mogelijk georganiseerd. De aanmelding bij SVH, de inkoop van het lesboek, het examen en het certificaat wordt allemaal door ons geregeld. Wij bieden deze cursus aan in 2 dagdelen.

Wanneer? 11 en 18 oktober 2022
Tijd? 11 oktober van 15.30 uur tot 19.30 uur en 18 oktober van 15.00 - 16.30 uur / examen 17.00 uur
Waar? Sparta Stadion, Spartapark Noord 1, 3027 VW Rotterdam

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.

Voor meer informatie en andere datums: KHN | Cursus Sociale Hygiëne (2 dagdelen).

12 oktober 2022 - Basistraining Gastvrijheid

SVH Meestergastheer Eduard van der Toolen neemt jouw startende medewerkers mee naar de basis van ons prachtige vak. In deze training/workshop krijgen de medewerkers praktische handvaten en tips die direct toepasbaar zijn.

Eduard heeft meer dan 30 jaar ervaring in gerenommeerde restaurants/hotels en is sinds 1996 één van de weinige SVH-meestergastheren in Nederland. Hij is ook erkend vinoloog van de Wijnacademie en docent. De titel SVH Meestergastheer is de hoogste titel die een gastheer of gastvrouw kan behalen. Een SVH Meestergastheer of -gastvrouw zorgt voor een goede organisatie van de bedieningsbrigade en uitvoering van het gastheerschap op het hoogste niveau.

Wanneer? Woensdag 12 oktober 2022
Tijd? 09.30 - 12.30 uur
Waar? Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens