Op woensdag 19 april heeft het bestuur van KHN Zaanstreek overleg gehad bij JP1886, Westzijde 188 in Zaandam. Onderstaand enkele besproken punten en de koppeling naar de diverse onderliggende stukken.

KHN Zaanstreek update vanuit bestuursvergadering 19 april
Hoteloverleg 20 april
Op donderdag 20 april vond het hoteloverleg Zaanstreek plaats in het Best Western Zaan Inn. Marketing Zaanstreek is hierin ook aangesloten. Onder andere wordt de te plannen FAM Trip besproken. Het verslag van dit overleg kun je hier vinden.

Overleg burgemeester
Donderdag 23 februari heeft het overleg met de burgemeester plaatsgevonden. Hier zijn verschillende punten aan bod gekomen, zoals de legeskosten en het inplannen van een regulier horecaoverleg. Binnenkort wordt het volgende overleg gepland.

Horeca-inspiratietour naar Zwolle verplaatst naar 19 juni
Op 22 mei hadden we de horeca-inspiratietour gepland, echter hebben we dit moeten verzetten naar maandag 19 juni. Ook leden van de afdelingen Edam-Volendam, Purmerend en Waterland zijn uitgenodigd voor de inspiratie-tour. Zet of verplaats het dus in je agenda!

Vernieuwd horecaconvenant
Er wordt gekeken in hoeverre we een nieuw horeca convenant zouden moeten afsluiten. KHN Zaanstreek wil hierin wat versoepelingen meenemen ten opzichte van de vorige versie, zoals minder strenge portiers verplichtingen. Daarnaast moet het een overeenkomst zijn op basis van vertrouwen in plaats van onmogelijkheden en strikte regelgeving.

Training omgaan met agressie
KHN organiseert op verschillende momenten de training ‘Omgaan met agressief gedrag en agressie’. Kijk hier voor meer informatie.

De volgende bestuursvergadering vindt plaats op woensdag 14 juni 12.00 uur. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via zaanstreek@khn.nl.

Website en facebook KHN Zaanstreek
Website KHN Zaanstreek: www.khn.nl/zaanstreek. Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens