Op woensdag 13 oktober jl. heeft het bestuur van KHN Haarlemmermeer overleg gehad bij Hotel Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol. Wat kwam er verder zoal ter sprake?

Evaluatie verruimde terrassen

In het voortraject van de verruimde terrassen is afgesproken dat deze tot 1 oktober 2021 konden blijven staan, maar het college van burgemeester en wethouders heeft de intentie om deze langer toe te staan. Op dit moment wordt het geëvalueerd. Een eventuele negatieve uitslag van de enquête zou deze insteek van het college kunnen beïnvloeden. Als het doorgaat wordt per locatie naar de mogelijkheden gekeken.

8 december eindejaarsborrel

Graag nodigen we je uit voor de eindejaarsborrel voor de leden van KHN Haarlemmermeer. Om 16.00 uur start de borrel met een rondleiding op de locatie en om 18.00 uur sluiten we de borrel af. Even bijpraten, hart luchten en tips en tops delen! De locatie wordt binnenkort gedeeld, maar zet alvast in je agenda!

11 april 2022 ledenvergadering

Het duurt nog even, maar wel handig om alvast in je agenda te zetten! Maandag 11 april organiseren we de ledenvergadering met aansluitend een moment om gezellig bij te kletsen.

22 juni inspiratietour

Nog eentje voor in je agenda! 22 juni organiseren we de inspiratietour naar Den Haag en Scheveningen. Rond 11.00 uur vertrekken we met een bus voor een interessant en inspirerend programma. Aan het einde van de middag sluiten we af met een drankje en een klein hapje en we om 18.00 uur weer op huis aan gaan. Blokken in je agenda dus!

Overleg Haarlemmermeer Marketing

Bestuurslid Bas Paulus is aangehaakt bij het overleg van Haarlemmermeer Marketing. Op deze manier verwachten we beter geïnformeerd te zijn over de plannen en input te kunnen leveren.

Plannen ‘Nieuwe Kom’ Nieuw Vennep

Een afvaardiging van het bestuur is aanwezig geweest bij het overleg over de plannen van de ‘Nieuwe Kom’ in Nieuw Vennep. Het bestuur is van mening dat het bestaande centrum sterker gemaakt moet worden, in plaats van het op een andere plaats te creëren.

Het laatste nieuws rondom corona vind je hier:

Volgende vergadering

Op woensdag 8 december 2021 vergadert het bestuur weer van 14.00 tot 16.00 uur. Aansluitend vindt van 16.00 tot 18.30 de eindejaarsborrel plaats. Heb je onderwerpen of vragen die je per mail wil stellen, laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Haarlemmermeer al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens