Op woensdag 6 oktober jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend - Beemster vergaderd bij Boss Restaurant Zuidoost Beemster.

Wat kwam er zoal ter sprake?

Overleg terrassenbeleid Beemster

Op 14 oktober vindt er een overleg plaats met de gemeente Beemster en de horecaondernemers over het terrassenbeleid. Regiomanager Ivo Berkhoff is hier namens KHN Purmerend-Beemster bij aanwezig.

Succes KHN Purmerend-Beemster: regelingen gokkasten versoepeld

In cafébedrijven in Purmerend mochten geen gokkasten gebruikt worden wanneer er tevens maaltijden geserveerd worden. KHN heeft aangegeven dat dit geen landelijke richtlijnen zijn, maar dat gemeente Purmerend dat zo heeft bepaald. De gemeente heeft dit op aandringen van het bestuur van KHN Purmerend-Beemster aangepast. Dit wordt binnenkort door de gemeente bevestigd. We zullen je op de hoogte brengen van de nieuwe regels.

15 november 10.00 uur ledenvergadering

Op 15 november hebben we de ledenvergadering gepland. We praten je graag bij over de onderwerpen die we hebben aangepakt afgelopen jaar en de plannen voor komend jaar. De definitieve uitnodiging ontvang je binnenkort.

16 mei 2022 Inspiratietour Deventer

Zet alvast in je agenda! Op 16 mei organiseren we een inspiratietour naar Deventer. Details volgen!

Bestuursinvulling

We zoeken nog iemand voor in het bestuur om de Beemster horeca te vertegenwoordigen. Wil je er meer over weten? Laat het ons weten via purmerend@khn.nl.

Kookboek Smaak beschikbaar

Donderdag 7 oktober is het kookboek Smaak gepresenteerd. Hierin hebben ruim 35 horecazaken uit Purmerend en Beemster hun eigen specialiteiten gepresenteerd. Het is een prachtig boek geworden dat laat zien wat de stad in huis heeft. Origineel om weg te geven als bijvoorbeeld relatiegeschenk. Hier lees je meer over het boek.

Nieuwe leden

KHN is altijd actief op zoek naar nieuwe leden. Zo is onlangs Brasserie 1434 is lid geworden. Ken je horecaondernemers die nog een lid zijn? Laat het ons weten en we gaan langs!

Geen heffing afdelingsbijdrage

Het lidmaatschap bij KHN houdt dat je contributie betaalt voor de activiteiten van de landelijke organisatie en een afdelingsbijdrage betaalt voor de activiteiten die het bestuur oppakt. Hoewel het bestuur niet stil heeft gezeten afgelopen jaar, hebben we toch besloten de afdelingsbijdrage over 2021 niet te heffen.

Het laatste nieuws rondom Corona vind je hier:

Volgende bestuursvergadering

We bedanken Peter Vagevuur van Boss Restaurant voor zijn gastvrijheid! De volgende bestuursvergadering vindt plaats op woensdag 3 november, weer bij een lid horecabedrijf. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via purmerend@khn.nl.

Website KHN Purmerend: http://www.khn.nl/purmerend

Facebook KHN Purmerend - Beemster

Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens