Op woensdag 28 augustus jl. heeft het bestuur van KHN Zandvoort een bestuursvergadering gehouden en wel in Strandpaviljoen Far Out, Boulevard Paulus Loot 7, 2042 AD Zandvoort. Wat kwam er zoal ter sprake?

Algemene Zandvoortse zaken
Ondernemers maken zich zorgen over de bereikbaarheid tijdens F1. Gemeente wil samen met ondernemers en andere betrokkenen een overkoepelende organisatie oprichten, die o.a. vergunningen voor site-evenementen verleent. Diverse Zandvoortse ondernemers hebben al plannen ingediend. Diverse voorlichtingsbijeenkomsten zijn er al geweest (voor bewoners én ondernemingen); maar nog steeds worden deze georganiseerd. Het loont de moeite deze te bezoeken!

Afscheid burgemeester Nick Meijer
Op 13 september is de afscheidsreceptie van burgemeester Nick Meijer, en wel om 17.00 uur in Nieuw Unicum. Nick Meijer heeft zich altijd goed ingezet voor de Zandvoortse horeca en een afvaardiging van het bestuur zal dan ook op 13 september afscheid van hem gaan nemen.

Cursus ‘Wet Arbeidsmarkt in balans’
Per 1 januari 2020 gaat een pakket maatregelen in, dat als doel heeft een vast dienstverband aantrekkelijker te maken. Dit betekent ingrijpende wijzigingen op o.a. het gebied van oproepcontracten en transitievergoedingen, er zal helder en duidelijk aangegeven worden wat er precies verandert in het arbeidsrecht en welke gevolgen dit heeft voor de dagelijkse praktijk van de horecaondernemer. Deze cursus wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. De kosten voor deze cursus zijn € 175,- per persoon (exclusief btw) voor leden en € 225,- per persoon voor niet-leden (exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de cursus een factuur van Horeca Maatwerk. Kijk hier voor data en locaties.

Meest Markante Horecaondernemer
Op 30 september 2019 maakt KHN de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland bekend. Mis het niet en meld je aan voor deze unieke gebeurtenis, die zal worden gehouden in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Hotelbeleid
Voor het actualiseren van het Hotelbeleid Zandvoort zal binnenkort een overleg plaatsvinden met de gemeente. Locaties met 50 kamers moeten aan een aantal voorwaarden voldoen (ontwikkelstrategie).

Inspiratietour en themabijeenkomst alv op 5 november
Op 5 november organiseert de afdeling een inspiratietour, waar naartoe? Daar wordt druk aan gewerkt. Je kan je vast inschrijven voor deze dag op zandvoort@khn.nl.
Tijdens deze inspiratietour zal ook (kort) de themabijeenkomst ‘algemene ledenvergadering’ gehouden worden. Een formaliteit…

26 november 2019 – Strandbeurs bij The Beach in Aalsmeer

Op dinsdag 26 november 2019 openen de deuren van The Beach zich voor de jaarlijkse Strandbeurs. Naast het informatieve programma zijn er bijna 100 leveranciers die de meest innovatieve maar ook klassieke producten laten zien. Tevens is er een bijeenkomst met als thema ‘bebouwing strand’: inspiratie- en creativiteitsdag: hoe om te gaan met de ruimte die we hebben/willen. Zandvoort wil meer m2 en contracten voor minimaal 10 jaar.

KHN Zandvoort telt 90 bedrijven die lid zijn.

Heb je onze Facebookpagina al geliked?

Belangrijke data KHN Zandvoort

Maandag 16 september: bestuurdersdag KHN Noord-Holland in Amsterdam
Dinsdag 8 oktober 10.00 uur: bestuursvergadering KHN Zandvoort bij Boulevard 5, Boulevard Paulus Loot, Zandvoort
Dinsdag 5 november: inspiratietour en themabijeenkomst ALV KHN Zandvoort
Maandag 2 december: regiovergadering KHN Noord-Holland
Dinsdag 10 december 14-17 uur: Ledenraad vergadering; organisatie: landelijk
Woensdag 11 december: bestuursvergadering

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens